Emprenedors i PIME

Tot donant sortida a una vocació com a organització – la docència – , parant l’orella a una realitat evident de la nostra societat – les dificultats del emprenedors/es i les microempreses a engegar u desenvolupar les seves iniciatives – i aprofitant un bagatge professional important en l’àmbit del geomàrqueting, els programes de fidelització, les tecnologies “open source”, etc, des de “el Tercer” oferim serveis a aquest col·lectius.

  • Formació en diverses disciplines : geomàrqueting (p.e., amb un curs al Recull’12 de serveis de la Diputació de Barcelona), xarxes socials, màrqueting i merchandising, tècniques de venda, … .
  • Fent sessions de consultoria de suport a microempreses (plans de visibilitat, captació de clients, optimització de processos, presència en el món online, RSC i Sostenibilitat, etc).
  • Acompanyant emprenedors en la definició i posta en marxa del seu negoci (ubicació, competidors i coopetidors, pla econòmic, pla de captació de clients, visibilitat, oferta comercial, estructura de RRHH, …).

Col·laborem amb entitats com la Fundació CP’AC, l’IMPO de Badalona i amb diversos petits negocis que han confiat en la nostra aportació.