En Xarxa

“Si vols arribar ràpid, camina sol; si vols arribar ben lluny, fes-ho acompanyat” (Prov. Africà)

Creiem en el treball en xarxa , en l’aprofitament de les millors competències de cada professional i en les sinèrgies positives pels projectes .
Treballaran per a vosaltres els millors professionals  amb una estructura de cost absolutament optimitzada ; per a la vostra comoditat, el projecte es desenvolupa amb una única interlocució i responsabilitat per a l’entitat, coordinant “el Tercer” els recursos que hi participin .
Participem d’iniciatives i xarxes de professionals i microempreses de diferents disciplines amb els què compartim valors, vocació i filosofia de treball . Tot respectant la independència i iniciativa de cadascú, mirem de donar resposta als requeriments dels nostres clients minimitzant la distància entre aquell/a que interpreta i gestiona i aquell/a que desenvolupa i “executa” .
Valorem també com a positiva la integració en els projectes de d’altres professionals amb els què ja treballeu habitualment.
Alguns dels partners – a banda de proveïdors i implantadors d’aplicacions com SugarCRM, CiviCRM, Salesforce, … – amb els què treballem habitualmente des de “el Tercer” són: