Orígens

 

Pedro Álvarez (Fundador i Director) : Enginyer Industrial per la UPC, amb diversos postgraus i màsters en Direcció General, Màrqueting, Gestió d’Organitzacions No Lucratives, Responsabilitat Social de l’Empresa i Sostenibilitat.
 
Desprès de més de 12 anys a arvato services – empresa multinacional de gestió integral de processos de negoci ( www.arvato-si.com ) -, on exerceix en els darrers anys com a Responsable de Consultoria de l’Àrea de Business Intelligence, Director de Màrqueting i membre del Comitè Executiu, decideix reorientar la seva activitat professional cap al Tercer Sector.
 
L’objectiu en aquest canvi professional és aportar les seves experiències i coneixements en sectors com el financer, les telecomunicacions, les assegurances o retail a entitats privades no lucratives, el que anomenem “el Tercer Sector”.
 
Ha liderat anteriorment diversos projectes amb Médicos del Mundo, Intermon Oxfam o Médicos Sin Fronteras.
 
Docent en cursos de posgrau, ha estat ponent a diversos events i congresos del Tercer Sector Social i és soci de l’AEFr (Asociación Española de Fundraising); a banda de la seva activitat professional, col·labora amb diverses entitats des de les seves Juntes Directives i és Soci Fundador de l’associació Vincles ( www.femvincles.org ).